Byggeri og Stenmateriale

Construction

Brammer har opbygget stor erfaring igennem samarbejdet med nogle af Europas største virksomheder inden for byggeri og stenmaterialer.  Vi er glade for at kunne fortælle, at mange af vores producenter over hele Europa har valgt Brammer til dækning af deres behov inden for drift og vedligehold.

Vi forstår vigtigheden af forhold som aktiv driftstid, sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen samt  energibesparelser for jer og jeres virksomhed. Andre centrale forhold, vi kan hjælpe jer med at håndtere, omfatter:

  • Døgndrift
  • Vibrering
  • Fugtige og støvede omgivelser
  • Ekstreme temperaturer

Vi har også forstand på, hvordan tunge læs kræver brug af komponenter af meget høj kvalitet, og at jeres processer har brug for de mest energieffektive produkter i bestræbelserne på at opnå optimal energiudnyttelse.

Helt vitalt, så forstår vi til fulde, hvordan disse forhold indvirker på jeres behov i forhold til drift og vedligehold, og hvordan vi kan anvende vores erfaring til at yde jer den bedst mulige bistand inden for drift og vedligehold.

Vi leverer produkter inden for drift  og vedligehold til stenmateriale-branchen som:  cylinderrullelejer (belagte);  styrehuse (udstyret med IE2 elmotorer); synkronremme af polyuretan; selvindstillelige lejer;  manchetpakninger; elastiske drivremme til tung vægt, hængekugle til lineær bevægelse ; og luftbehandling.

Klik venligst på den skematiske tegning nedenfor for at finde ud af mere om, hvordan vi vil hjælpe dig.

Se skematisk tegning for Byggeri & Stenmaterialer

img schematic aggregates

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14