Energibesparelser

Energy savings

Med stigende omkostninger og miljøhensyn er energiomkostninger en stor udfordring for erhvervslivet. Efter en nylig undersøgelse vurderer vi, at europæiske virksomheder går glip af mulige energibesparelser til en værdi af over 10 mia. €. Den konservative vurdering er, at energi til en værdi af over 13 mia. € går til spilde i produktionsprocesserne. Og virksomhederne ved det: Hele 94 % mener, at de kan gøre mere. Det overraskende er, at mens producenterne i stigende grad er på udkig efter besparelser og ansvarlig praksis, tænker kun få på industriprodukter som et svar. Men det er her, store gevinster kan hentes. Frekvensomformere med variabel hastighed, elmotorer og drivremme kan alle muliggøre betydelige effektivitetsforbedringer i din produktionslinje – samt store miljøfordele. Overvej følgende fakta:
• Motorer og frekvensomformere tegner sig for 66 % af energiforbruget i industrien
• En motor, der kører i elleve timer om dagen (4000 timer årligt), koster typisk ti gange mere i energi end dens kapitalomkostninger
• Montering af de rette frekvensomformere kan reducere energiomkostningerne år for år med op til 50 %

Brammer er opsat på at støtte og påvirke industrien i at arbejde hen imod et mere bæredygtigt miljø. Med stigende energiomkostninger og indvirkning på miljøet er der også et stigende pres på virksomhederne for at forbedre effektiviteten samt reducere både omkostninger og kulstofemissioner. Brammer er godt rustet til at hjælpe.

Vi indser, at mange virksomheder – især produktionsvirksomheder – må opfylde skrappe krav til emissionsreduktion. Så vi er stolte over at hjælpe vores kunder med at nedbringe deres CO2-udslip og opfylde lovkrav ved at forbedre energieffektiviteten. Brammer har en succesfuld track record, når det kommer til at levere væsentlige energibesparelser til producenter i alle sektorer.

For at hjælpe dig med at realisere energibesparelser kan vi foretage en grundig revision af dine nuværende produktionsprocesser – og derefter trække på vores brede vifte af kompetencer, når vi skal fremsætte anbefalinger til at nedbringe omkostningerne.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14