Forretningsløsninger

Business Solutions

Merværdi i alle trin

Indkøb af reservedele til daglig vedligeholdelse, reparation og eftersyn af produktionsudstyr kan i mange virksomheder være en både kompliceret og tids- og ressourcekrævende opgave. Samtidig er det en kritisk faktor for at holde produktionen kørende stabilt og undgå kostbar nedetid.

Brammer tilbyder stabil og pålidelig levering af kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter af industrikomponenter til konkurrencedygtige priser.

Derudover har vi udviklet en række serviceydelser, der skaber værdi hos jer. Vi kan bidrage til at strømline jeres indkøbs- og leverancekædeprocesser, reducere nedetid og forbedre jeres driftseffektivitet og reservedelsindkøb til produktion og vedligeholdelse samt lagerstyring. Brammer hjælper jer med at opbygge en effektiv og sammenhængende leverancekæde for reservedele til vedligeholdelse, reparation og eftersyn, og det har en positiv effekt på hele virksomheden.

Ved at tilbyde en meget høj tilgængelighed for de reservedele, der er kritiske for produktionen kombineret med uafhængig rådgivning af høj kvalitet, kan vi hjælpe jer til at minimere lagerbeholdning, driftskapital og nedetid og samtidig maksimere produktivitet og lønsomhed. I løbet af de seneste 10 år har Brammer Group sikret kunderne dokumenterede driftsomkostningsbesparelser på over 244 millioner britiske pund på europæisk plan - og det er vi meget stolte af.

Vi skaber varige fordele på følgende områder:

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14