Gør produktionen mere effektiv

Improve production efficiency

Nedetid til vedligehold og reparation er uundgåelig, men ikke planlagt nedetid er dyr. Derfor er Brammer dedikeret til at holde din produktionslinje i konstant bevægelse 24/7/365. Vores ekspertise kombineret med vore vigtigste leverandører vil fuldt ud understøtte dine aktiviteter inden for vedligeholdelse, reparation og eftersyn (MRO) – og forbedre produktionseffektiviteten gennem afprøvede, omkostningseffektive metoder. Vi vil arbejde sammen med dig for at opnå alt dette igennem:

Komponentanalyse. Vi vil foretage en omfattende gennemgang af dit udstyr med en detaljeret analyse af vedligeholdelseskrav, effektivitet og driftsomkostninger igennem levetiden. Hvor det er relevant, vil vi specificere på ny. Dette er især effektivt, når der er introduceret ny teknologi, der gør arbejdet bedre, eller hvis et produkt er forældet i en grad, så det er vanskeligt eller dyrt at erstatte. Vi vil også analysere jeres historik med hensyn til komponentfejl for at forstå årsagerne til disse fejl og, hvor det er muligt, forhindre fremtidige gentagelser.

Certificerede modifikationer. Vores team af højt kvalificerede teknikere vil udføre certificerede ændringer af de komponenter, der anvendes i produktionsprocessen, og på den måde bidrage til at forbedre bestemte processer og den overordnede effektivitet i produktionen.

Tilstandsovervågning. Vi kan introducere og understøtte tilstandsovervågning af nøglekomponenter i din produktionslinje. Ud over at muliggøre effektivt forebyggende vedligeholdelse vil det også sikre, at din produktionslinje opretholder sin optimale ydeevne.

Brammer kan tilbyde en vifte af lokalt baserede tjenester til tilstandsovervågning, herunder:
• Vibrationsanalyse. At være i stand til at overvåge de vibrationer, som opleves af mekaniske komponenter, giver dig mulighed for at identificere, når disse komponenter fejler, så du kan udskifte de berørte dele, før de går i stykker – og dermed maksimere maskinens oppetid.
• Laserjustering og geometrisk analyse. Præcis akseljustering forlænger komponenternes forventede levetid, forbedrer energieffektiviteten og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.
• Et omfattende sortiment af innovative produkter og teknologier til at hjælpe dig med dine vedligeholdelsesaktiviteter.

Levering. Vi tilbyder leveringsservice døgnet rundt for at sikre, at du får, hvad du ønsker, når og hvor du har brug for det. Direkte til din produktionslinje leverer vi lejer, remme og remskiver, kæder og kædehjul, lineær fremføring, motorer, tætninger, gearkasser, pneumatik, hydraulik, koblinger, værktøj og vedligeholdelse samt arbejdsmiljøprodukter – 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året.

Komponentkits. Vi kan tilbyde et standardkit af dele til at servicere og vedligeholde din maskine. Dermed kan planlagt vedligeholdelse kan påbegyndes i vished om, at alle nødvendige dele er til stede.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14