Om os

About us

Brammer er Europas førende distributør af produkter og tjenester til vedligeholdelse, reparation og eftersyn (MRO) i industrivirksomheder, herunder lejer, mekaniske transmissionsprodukter, pneumatik, hydraulik, værktøj og sundheds- og sikkerhedsprodukter.

I 2013 opkøbte Brammer virksomheden Lönne, og dermed kan vi nu også tilbyde ekspertviden inden for motorer til roterende maskinudstyr.

Dermed råder Brammer nu over mange års ekspertise i vedligeholdelse af over 150.000 elektriske motorer på de nordiske markeder. Lönne Electric Motor er veletableret i Europa og kendt for høj kvalitet. Lönne iDrive frekvensomformere har et godt omdømme på markedet og leveres som skræddersyede løsninger til krævende og maritime produktionsmiljøer.

Vi er en af de eneste leverandører, der kan tilbyde alle verdens førende mærker fra ét samlet sted, og vi har over 5 millioner produktlinjer og flere millioner varenumre på lager løbende.

Vores danske hovedkontor ligger i Harlev ved Aarhus. Vores centrallager i Helsingborg sørger for hurtig levering, også af skræddersyede komponenter. Derudover tilbyder vi nødservice døgnet rundt alle årets dage, så vi kan levere det rette produkt til rette tid, der hvor I skal bruge det.

Med vores totalservice har I meget mindre at spekulere på.

Vores størrelse og købekraft på verdensplan sikrer jer konkurrencedygtige priser og høj tilgængelighed kombineret med lokal service af høj standard. Via vores erfaring skaber vores service merværdi hos jer, og vi hjælper jeres udviklere og driftsledere til at opnå bedre investeringsafkast.

Vores service omfatter en række værdiskabende forretningsløsninger, der er specifikt udviklet til at forbedre jeres produktionseffektivitet, nedbringe driftskapitalen og reducere omkostningerne til indkøb af komponenter.

Brammer er jeres nærmeste partner, uanset branche og behov.

Læs mere om Brammer koncernen her.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14