Pulp, papir & emballage

Pulp, Paper & Packaging

Vi kan tilbyde indgående erfaring efter at have arbejdet sammen med nogle af Europas største virksomheder inden for pulp, papir og emballage. Vi er glade for at kunne fortælle, at mange af vores producenter i hele Europa har valgt Brammer til at opfylde deres krav inden for vedligehold og drift.

Brammer forstår vigtigheden af forhold som sundhed & sikkerhed på arbejdspladsen, tilgængelighed og energibesparelser for jer og jeres virksomhed. Andre vigtige områder vi kan hjælpe jer med at håndtere indbefatter:

  • Høje vedvarende hastigheder og temperaturer
  • Døgndrift
  • Fugtige og støvede omgivelser

Ligeledes ved vi, at tunge læs kræver brug af komponenter af meget høj kvalitet, og at et et pres for optimal energieffektivitet driver jer til at finde de allermest energieffektive produkter til jeres processer.

Men hvad der er endnu vigtigere, så forstår vi til fulde, hvilken indvirkning disse forhold har på jeres krav til drift og vedligehold, og hvordan vi kan bringe vores erfaring i spil for at yde den bedst mulige support inden for drift og vedligehold.

De produkter inden for drift og vedligehold, som vi leverer til pulp, papir og emballageindustrien, omfatter: styrehuse (med EFF1 motorer;  electro-trykluftsregulatorer; selvindstillelige lejer; støvbestandige cylindre; højydelses-kæder; synkronremme i polyuretan; manchetpakninger; højhastigheds synkronremme; cylinderrullelejer (belagte); og hængekugle til lineær bevægelse.

Klik venligst på den skematiske tegning nedenfor og lær mere om, hvordan vi vil hjælpe jer.

Se skematisk tegning over Papir

img schematic paper

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14