Vores førsteprioritet – Endnu mere effektiv kundebetjening

Brammer er en af Europas vigtigste leverandører af industrielle produkter til vedligeholdelse, reparation og eftersyn. Det nylige opkøb af Advent International giver os en fantastisk mulighed for at prioritere strategisk, så vi kan betjene alle vores kunder endnu mere effektivt.

Denne nye vigtige investering i vores fremtid betyder, at Brammers kunder i de næste måneder kommer til at opleve en del forandringer. Forandringer, der går ud på at forbedre vores infrastruktur, hvor vi udbygger vores produkt- og servicekapacitet og anvender nye og mere effektive salgskanaler. Vi kan derved give kunderne en bedre oplevelse og yde bedre teknisk support. Med andre ord, alt, hvad vi laver, skal hele tiden dreje sig om kunderne, lokalt og overalt i Europa, så vi kan skabe endnu mere værdi.

Så alt er ikke, som det plejer at være hos Brammer. Det går nemlig endnu bedre, end det plejer. Vi glæder os til fortsat at tage os af dine behov for vedligeholdelse, reparation og eftersyn.

Vil du gerne vide mere om forandringerne, og hvad der kommer til at ske, så vi kan betjene dig endnu bedre, bedes du henvende dig til management@brammer.biz, og vi vil holde dig orienteret om de nye tiltag, efterhånden som de sker.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14