Banebrydende nyt europæisk katalog med industrielt udstyr fra Brammer


Brammer er Europas førende distributør af produkter og tjenester til industriel vedligeholdelse, reparation og eftersyn (MRO) - Nu starter distributionen af det nye paneuropæiske katalog over industrielt udstyr (MRO) til kunder på tværs af 18 lande i Europa, herunder Brammers nye geografiske lokationer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Dette katalog over industrielt udstyr er endnu et eksempel på Brammers unikke evne til at levere konsekvent service og et komplet sortiment af MRO-produkter på tværs af hele Europa, nu også i den nordiske region. Det bygger videre på deres engagement i at give kunderne et uovertruffent valg af industrielle MRO-produkter fra en enkelt pålidelig kilde.

Oversat til 9 sprog, indeholder kataloget Brammers fulde sortiment af MRO-produkter - herunder Brammers omfattende sortiment af lejer, lineær bevægelse, mekaniske transmissioner, motorer, gear og hydraulik. Alle produkter er prissat overalt, hvilket gør det nemt for kunderne at købe den del, de ønsker, og bestille fra kataloget, uanset hvor de befinder sig i Europa. 2014-kataloget vil indeholde 1.706 sider, omfatte 53.893 varenumre, 9 produktsektioner og 34 mærker fra verdens førende leverandører - alt sammen med mere end 2.500 produktbilleder.

Brammer har trykt over 50.000 eksemplarer af denne første udgave, med de første eksemplarer til rådighed for kunder fra begyndelsen af juli og fremefter.

Brammers dybdegående forståelse for forskellige brancher og MRO-produkter, behov og de udfordringer, som deres kunder står over for, gjorde det muligt for Brammer at levere kundebesparelser på i alt 75.000.000 € i 2013.

Ian Fraser, Brammers administrerende direktør, kommenterede, at: "Efter lanceringen af vores større og bedre katalog over værktøj og generel vedligeholdelse tidligere på året, er vi begejstrede for også at lancere et nyt paneuropæisk katalog over industrielt udstyr. Dette katalog markerer første gang, at kunderne vil have adgang til de samme produkter og produktsortimenter på tværs af Europa og gennem vores nye lokationer i de nordiske regioner. Dette vil sikre et konsekvent brand og produktsortiment for alle vores kunder, uanset hvor de befinder sig, og det er noget som vi ved, at de sætter stor pris på."

For yderligere oplysninger om Brammer, og for at bestille en kopi af Brammers MRO-katalog, skal du kontakte dit lokale Brammer-team - ring på (+45 76408700) eller besøg www.brammer.biz.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14